Prisvärd skolmat med hög kvalitet

Erbjudande

Vi erbjuder catering till förskolor och skolor i Stockholms län, Enköping och Linköping. Vi kan dessutom tillhandhålla personal som jobbar i kundens eget mottagningskök för att säkerställa en trygg och säker leverans.

Tellusfood driver också en egen lunchrestaurang i Linköping på Kungsgatan 22. Dit är du varmt välkommen att inta en smaklig dagens lunch mitt i centrala Linköping.

Prisvärd med kvalitet
Att kombinera mat av hög kvalitet med ett rimligt pris är en utmaning, men det är fullt möjligt genom smart planering, inköp och tillagning. När vi gör det kan vi på Tellusfood erbjuda dig kvalitativ skolmat som dessutom är prisvärd.

Vi prioriterar säsongsbetonade och lokala råvaror för att kunna erbjuda färska och prisvärda råvaror. Genom att förhandla med leverantörer strävar vi alltid efter bästa möjliga pris. Vi minimerar matsvinn genom en smart användning av råvaror och kontrollerar antalet portioner för mindre slöseri.

Matsedeln är varierad och planeras av en grupp som består av kostvetare, driftansvarig och kockar som arbetare i verksamheten. Vi näringsberäknar alla våra recept i ett kostdataprogram och registrerar all specialkost för att kvalitetssäkra måltiderna. I lunchen ingår alltid olika sorters grönsaker, hårt bröd, smör, mjölk och vatten.

Vi välkomnar feedback från de som äter vår mat och utvärderar för att göra ständiga förbättringar.